1.Krijg ik reclame op mijn website
Nee, wij plaatsen geen reclame.

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen per bankoverschrijving.

Naar boven /hoster/uploads/sort_up.gif

Hoeveel BTW wordt er berekend over webhosting?
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Naar boven /hoster/uploads/sort_up.gif

Komen er nog extra administratiekosten of opzetkosten bij?
Nee! De kosten bestaan uit het pakket, de domeinnaam of website- en servicepakketten.
Naar boven /hoster/uploads/sort_up.gif

Hoe lang duurt het (ongeveer) voordat ik van de webhosting en domeinnaam gebruik kan maken nadat ik mijn aanvraag heb gedaan?
De procedure is ongeveer als volgt:

• U plaatst uw bestelling via de site.
  • U ontvangt een bevestiging van uw bestelling meteen na uw inschrijving.
  • U maakt het geld over (details vindt U in de welkomst-email), en retourneert de benodigde papieren.
  • Op de dag dat we uw betaling hebben ontvangen vragen wij uw domeinnaam aan, en worden de accountgegevens per email verzonden.
  • binnen 1 werkdag wordt uw domeinnaam geregistreerd..
  • na 1-3 dagen is uw webruimte aanvraag afgerond.

Bij de aanvraag van een complete website worden afspraken gemaakt over het tijdstip van oplevering.

Naar boven /hoster/uploads/sort_up.gif

Kan ik klein beginnen en later nog upgraden naar een pakket met meer schijfruimte en/of dataverkeer en wat kost dat?
Upgraden is mogelijk op elk moment dus ook gedurende het door U vooruitbetaalde jaar. U betaalt enkel het verschil in kosten tussen het oude en nieuwe pakket voor de resterende maanden van het lopende jaar.

Overstappen?
Niet tevreden over uw huidige provider? Geen probleem. Overstappen naar ons kan, en het was nog nooit zo eenvoudig! U kunt op elk gewenst moment, GRATIS overstappen. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen via

Zie ook: Verhuizen naar Stichting Cluster Hosting?

Naar boven /hoster/uploads/sort_up.gif

Ik heb een nieuwe domeinnaam aangevraagd, maar deze lijkt nog niet actief te zijn, of mijn domein is verhuisd en wanneer is dit zichtbaar?
Oplossing: Het kan 3 tot 5 werkdagen duren voordat uw ‘internet provider’ haar DNS records ververst heeft en het zichtbaar is dat uw domein bestaat. Het kan daarom ook voorkomen dat vanaf de ene locatie uw domein wel zichtbaar is en vanaf een andere locatie / computer uw domein nog niet zichtbaar is. U moet dan nog even geduld hebben. U kunt wel uw website al zien op het alternatieve adres voor uw domeinnaam, dat u van ons hebt gekregen in uw activerings e-mail! Indien uw website en domein naar ons verhuisd is, breng dan eventueel een verwijzing aan op uw oude domein naar dit tijdelijke adres.

Naar boven /hoster/uploads/sort_up.gif

Aanmelden website bij zoekmachines.
Om uw website aan te melden bij zoekmachines verwijzen wij u graag door naar: Handige links. Zie ook http://aanmeld.startpagina.nl.

Naar boven /hoster/uploads/sort_up.gif

Kan iedereen bij Stichting Cluster Webhosting een bestelling plaatsen?
Ja, zowel bedrijven, verenigingen als consumenten zijn bij ons van harte welkom.

Naar boven /hoster/uploads/sort_up.gif

Ik kan wel mail ophalen maar niet versturen?
Het probleem ligt bij uw provider van internettoegang. Omdat u wel mail kunt ophalen betekent dit dat de server gewoon beschikbaar is. Wellicht moet u de instelling voor uitgaande mail gebruiken welke bij uw internetpakket (adsl/kabel) hoort.